13 d’ag. 2013

Els 10 llocs que s'han de veure si visites Nova Zelanda


1. Fiordland National Park
La costa de Fiordland és costeruda i accidentada, amb fiords que baixen des de les valls de les carenes del sud dels Alps del Sud, com les Muntanyes de Kepler i Murchison. A l'extrem nord del parc hi ha uns quants pics de més de 2.000 m d'alçada. El Fiorldland National Park és el Parc Natural més gran de Nova Zelanda, i es poden realitzar un munt de rutes a peu.
Entrades al bloc: http://novazelanda-2009.blogspot.com/search/label/Fiordland National Park

2. Abel Tasman National Park
Ara anem al Parc Natural més petit de Nova Zelanda, l'Abel Tasman. El camí de la costa del parc és un dels més visitats a Nova Zelanda. Es poden contemplar les daurades platges i les aigües color turquesa. Molt ric amb fauna i flora.
Entrades al bloc: http://novazelanda-2009.blogspot.com/search/label/Abel Tasman


3. Queenstown
Queenstown és la capital mundial dels esports d'aventura.

4. Rotorua
Àrea amb gran activitat volcànica que inclou guèisers, piscines d'aigua calenta al vapor, piscines de fang i llacs. És la llar espiritual per als maoris.

5. Bay of Islands
Bay of Islands és una Badia amb 144 illes, amb magnífiques platges i una abundància de vida marina.
Entrada al bloc: http://novazelanda-2009.blogspot.com/2009/09/dia-8-bay-of-islands.html

6. Tiritiri Matangi 
Petita illa que s'ha convertit en una reserva natural d'espècies endèmiques. Es pot fer visita de dia desde Auckanld, i fins i tot pots reservar un llit per fer nit a l'illa.
Entrada al bloc: http://novazelanda-2009.blogspot.com.es/search/label/Tiritiri Matangi

7. Westland National Park / Mount Cook
Westland NP está situat a la costa Sud Oest de Nova Zelanda, famosa per la seva diversitat de paisatges, i els glaciars Franz Joseph Glacier i Fox Glacier, que són un espectacle de naturalesa verge.
Mont Cook, la muntanya més alta de Nova Zelanda i una destinació turística popular. El Aoraki/Mount Cook National Park s'ha de veure.

Entrades al bloc: http://novazelanda-2009.blogspot.com/search/label/Westland National Park

8. Tongariro National Park
El Tongariro National Park, situat a la regió de Taupo, és un parc Patrimoni de la Humanitat i un dels parcs nacionals més antics del món. El parc compta amb tres magnífics volcans: Mt Ruapehu, Mt Tongariro i Mt Ngauruhoe.
És el lloc per fer la famosa caminada Tongariro Alpine Crossing.
Entrades al bloc: http://novazelanda-2009.blogspot.com/search/label/Tongariro National Park

9. Coromandel
La Península de Coromandel es troba a la costa nord-oriental de l'Illa Nord de Nova Zelanda. Fabuloses platges de sorra daurada i blanca amb magnífics paisatges costaners, amb un bosc accidentat.
Entrada al bloc: http://novazelanda-2009.blogspot.com/2011/01/aukland-and-coromandel-peninsula.html10. Kaikoura
És un petit poble costaner al oceà Pacífic situat a mig camí entre Christchurch i Blenheim, aquesta zona de Nova Zelanda és famosa per l'observació de fauna marina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada